Redovna Izborna skupština UABA otoka Krka

Redovna Izborna skupština UABA otoka Krka održana je 28.11.2023. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka sa početkom u 16:00 sati.

Od 54 delegata skupštini je prisustvovao 51 delegat, skupštini su prisustvovali gradonečelnik Grada Krka Darijo Vasilić i načelnica Općine Omišalj Mirela Ahnetović, načelnici o. Punat i Bašle su  opravdali ne dolazak.

Prisudtvolai su i predstavnici Udruge HVIDRA otoka Krka kao i ravnateljca Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir gđa Gordija Marijan, ravnateljica Osnovne škole Malinska – Dubašnica gđa Nedeljka Turčić i ravnatelj Osnovne škole Fran Krsto Frankopan gosp. Serđo Samblić.

Skupština je usvojila Izvješća o programu rada, financijsko izviješće i izviješće Nadzornog odbora za 2023. godinu. Također je usvojen kalendarski program rada za 2024. godinu kao i smjernice o redu Udruge u novom mandatu, 2023. – 2027. godina.

Nakon razrješenja svih tijela Udruge na prijedlog kandidacijske komisije izabrani su:

Odbor Udruge od 23 člana iz svih podružnica Udruge.

Predsjedništvo udruge koje čine predsjednik Udruge i 7 podpredsjednika  (uključujući podpredsjednicu iz Forum žena i podpredsjednika Forum branitelja Domovinskog rata).

Nadzorni Odbor Udruge

Tajnicu Udruge.

Kalendarski program pogledajte OVDJE: Kalendarskog programa rada UABA otoka Krka za 2024. godinu

Smjernice o radu Udruge pogledajte OVDJE: Smjernice o budućem radu i programu aktivnosti

Izvješće o radu za 2023. godinu, pogledajte PREZENTACIJU: