PUT PO DALMACIJI OD 08.06. DO 09.06.2024.

PUT PO DALMACIJI                                                                                                          Pretenciozno preuzevši naslov putopisa slavnog Alberta Fortisa, objavljenog prije točno 250 godina, ovim člankom donosim izvješće o još jednom realiziranom putovanju članova Udruge antifašističkih boraca… Pročitaj više… »

Putovanje za Bugarsku – 2.10. – 8.10. 2023

PUTOVANJE ZA BUGARSKU 2.10. – 8.10.2023. I ove godine Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka organizirala je putovanje za svoje članove, a ove godine izbor je pao na Bugarsku.… Pročitaj više… »

Tematsko putovanje članova SABA PGŽ-a, 10. i 11. lipnja 2023. Jajce – Bihać- Petrova gora

Nakon razgledanja i fotografiranja slijedi posjet plivskom vodopadu koji se nalazi u samom središtu grada Jajca i jedan je od dvanaest najljepših na svijetu.

Terenska nastava „Putujem i učim“ – Rab – Kampor – Sveti Grgur

Terenska nastava „Putujem i učim“  – Osnovne škole otoka Krka U srijedu 10. svibnja 2023. godine predstavnici učenika osmih razreda krčkih osnovnih škola sudjelovali su na terenskoj nastavi pod nazivom Putujem… Pročitaj više… »

PUTOVANJE NA KORZIKU I SARDINI 26. – 29.9.2022.

PUTOVANJE NA KORZIKU I SARDINIJU (2. dio)             Četvrti dan putovanja budimo se u Ajacciju, glavnom gradu Korzike i rodnom mjestu velikog Napoleona. Nakon doručka pakiramo stvari i odmah se… Pročitaj više… »

PUTOVANJE SLAVONIJOM

PUTOVANJE SLAVONIJOM S antifašistima Primorsko-goranske županije smo u danima 21.-23. listopada 2022.putovali SLAVONIJOM.  Slijeva i zdesna pratile su nas ravnice, beskrajna polja: s jednih je usjev bio tek požnjeven, druga… Pročitaj više… »

PUTOVANJE NA KORZIKU I SARDINIJU