Polaganje cvijeća kod spomenika povodom Dana antifašističke borbe

Povodom proslave Dana antifašističke borbe kod svih spomenika poginulim borcima i žrtvama fašističkog terora članovi delegacija po podružnicama UABA otoka Krka položili su cvijeće i zapalili svijeće.

U povodu današnjeg praznika načelnica Mirela Ahmetović i predsjednik Općinskog vijeća Anto Trogrlić te članovi Udruge antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka, Podružnica Omišalj-Njivice, položili su vijenac i zapalili svijeće u spomen parku u Omišlju.

Naši vrijedni članovi UABA otoka Krka- podružnice Poljica-Šotovento ( Marija,Cecilija i dva Franje ) također su položili cvijeće i zapalili svijeće na spomenicima u svojoj podružnici.

Obilježavanje Dana antifašističke borbe u Puntu – načelnik Općine i predsjednik podružnice UABA Punat-Stara Baška položili su vijence i zapalili svijeće na Trgu zahvalnosti, kod spomenika NOR-a i Domovinskog rata.

Delegacija UABA otoka Krka-podružnica Krk položila je cvijeće i zapalila svijeću na spomeniku poginulima u NOB-i na Gradskom groblju povodom Dana antifašističke borbe.

Delegacija u satavu Načelnik Općine Malinska – Dubašnica, Antun Robert Kraljić i predsjednik Podružnice UABA Malinska – Dubašnica Alojzije Domboš sa članovima izvršnog odbora položila je vijence i zapalila svijeće kod kod spomenika palim borcima NOR-a i Domovinskog rata u centru Malinske i na mjesnom groblju Bogovići.

Delegacija u sastavu Načelnik Općine Baška i Podružnice UABA Baška zapalila je svijeće kod kod spomenika palim borcima NOR-a i Domovinskog rata u centru Baške.

Povodom Dana antifašističke borbe načelnik Općine Dobrinj i predsjednica podružnice Dobrinj – UABE otoka Krka također su zapalili svijeće i položili cvijeće kod spomenika iz NOB-e i Domovinskog rata.

Kod spomenika poginulima u NOR-u u centru Kornića predsjednica Udruge položila je cvijeće i zapalila svijeću