Sa otvorenja izložbe „Kreativni Šotovento“

Povodom Dana žena 8.Marta, UABiA otoka Krka Podružnica Poljica Šotovento otvorila je izložbu „Kreativni Šotovento“. Izlažu: JASNA TOLJANIĆ JOSIP LINARDIĆ RADOVE U KERAMICI: DANIJELA DEPOPE SKULPTURE U DRVU:  KRISTIJAN LINARDIĆ… Pročitaj više… »

Krčani uključite se!

Udruga antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka poziva Vas da se uključite u stvaranje obiteljske i zavičajne baštine za razdoblja u kojima su naši pradjedovi, djedovi, očevi kao i Vi… Pročitaj više… »

Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni dan žena!

Ovaj je dan je ispunjen  najboljim osjećanjima prema našim majkama, ženama, kćerkama, kolegicama,  svim ženama koje su bliske našem srcu. Na ovaj dan prisjetimo se  trenutaka provedenih sa dragim ženama… Pročitaj više… »

UDRUGA ANTIFAŠISTA BUZETA ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU

Jerman: Na sceni je sve otvorenije djelovanje na temeljima ustaštva. Jerman: Na sceni je sve otvorenije djelovanje na temeljima ustaštva. – Na žalost i ove godine moram konstatirati da odnos… Pročitaj više… »

Jutarnji o prosvjedu.

Jutarnji o prosvjedu pogledajte ovdje:    

Potpišimo peticiju, za naše bolje sutra!

Napravite još jedan važan korak i potpišite peticiju – ovdje: Dolazak na prosvjed pogledajte  ovdje : Učnimo nešto, za kraj. Posted by Ivica Brusić Brujo on 3. ožujka 2018

Ratna svedočanstva

Ratna svjedočanstva: Orfeo Tičac objavu pregledajte ovdje Spomenik Vladimiru Švalbi – Vidu U spomen Dori Marženki – Žurga “Moj Galebe” Galeb -Josip Frgačić      

Vlak sjećanja 2018. – Novi list

Kako bi Pavel zvučao, da je imao blagoslov doživjeti starost? “Leptir” je kreativni odgovor učenice Miriam Volarić (3.G) na temu „Ljubav je jača od mržnje“ u okviru Natječaja „Vlak sjećanja… Pročitaj više… »

5. natječaj ”Vlak sjećanja za Auschwitz 2018.”

„Ljubav je jača od mržnje“. Cilj natječaja je osvijestiti srednjoškolce o opasnostima diskriminacije, predrasuda i netolerancije, upoznati ih s temom holokausta i stradanjima stanovnika otoka Krka u konclogorima te ih… Pročitaj više… »